100 Tips & Tools

over zelf lopen, en elkaar loopruimte gunnen

Boek

Boek

 

DE VERHALEN

Derk schrijft artikelen, verhalen en andere teksten. Voor heel verschillende lezers. Over lopen en over andere onderwerpen, soms samen met collega`s. 

Een paar voorbeelden van schrijfwerk over lopen:

. een artikel over bouwen en ruimte inrichten: 'Te voet'   (verschenen in vakblad 'Building Business', 2012)

. een stuk over wat in India gebeurt: 'Making extra public space in India: '(in het Nederlands verschenen in vakblad 'Verkeerskunde', 2015) 

. twee long reads voor de 'Bank Nederlandse Gemeenten' (BNG Bank): 'Loopbare afstanden: sleutel naar gezonde wijken'  en 'Gezonde wijken maken: hoe doe je dat?'  (zie www.bng.nl, 'B&G', 2017)

HET BOEK 'LOPEN WIL IEDEREEN'

Dit jaar verschijnt het boek 'Lopen Wil Iedereen'. Een ode aan het gewone, dagelijkse lopen en tegelijk een wake-up call. Meer mensen moeten zich druk maken over het lopen van ons allemaal. Dat is de rode draad. Het ebook gaat vooral over rolmodellen en voorbeelden. Derk beschrijft hoe initiatieven hier en daar ervoor zorgen dat velen profiteren van alle voordelen van lopen. Hoe goed het is voor je hoofd en je lijf. Hoe lopen geld uitspaart en kansen op business vergroot. Hoe burgers initiatieven nemen. Hoe overheden loopmogelijkheden bepalen en meer stappen doen stimuleren, als ze willen. Van der Laan geeft recepten voor een 'happy end' in de toekomst: het dagelijkse lopen als iets makkelijks en aantrekkelijks voor veel mensen.

Belangstelling? Geef je op en wanneer het ebook verschijnt, krijg je een aanbieding.


Tips & Tools Voor mij For ons For organisaties Tips & Tools
Tekeningen » Len Munnik
Webdesign » SPRANQ